Експлория

Мястото, където се сбъдват мечтите на всеки пътешественик!

Ние сме Кати и Стас, и стоим зад този проект с над 15 годишния ни опит в правенето на хората щастливи с пътувания наблизо и надалеч!

Обиколили сме доста страни от света, но има още доста за покоряване! Това е нашата задача и ще се радваме да я изпълним редом с вас! Разчитайте на нашите полезни съвети, персонални препоръки, на дългогодишните приятелства с хората, които ни посрещат на място, на преките впечатления и личния опит! Всичко това събирахме с години и бихме искали да го предадем на вас – нашите съмишленици в пътешествията!

Оставете организацията на нас, а вие просто се наслаждавайте на пътуването и опознаването на нови места!

Ето накратко какво да очаквате от Експлория.

Планирали сме маршрути за близки и далечни дестинации, места, които познаваме добре и искаме да ви покажем в най-пълния им блясък. А също и за такива, които тепърва ще опознаем заедно с вас. Групите ще са малки, но сплотени, а дните на пътуванията – изпълени с много добро настроение! Бъдете готови за приключения!

Предвиждаме съчетание от обиколки и почивки, но за тези, които искат просто да отдъхнат на тихо и спокойно място, или да купонясат на най-страхотните бийч партита, а защо не и на най-прекрасните плажове, с радост ще препоръчаме и резервираме най-подходящото място за почивка. Разчитайте на преференциални цени и специални договорки с едни от най-големите доставчици на туристически услуги в света.

Маршрутите ни са така съобразени, че програмата да бъде балансирана и да не се нарушава от умората от часовата разлика, от дългите полети или изморителни преходи, да не се използват нискобюджетни места за настаняване, а те да бъдат максимално комфортни, с удобна локация за разглеждане, и с логическа връзка между точките от пътуването. И най-важното – всичко това ще бъде на цена, която си заслужава!

За всички фенове на пътешествията! Каним всеки, който обича да пътува, независимо дали организирано или индивидуално, да се запознае с предложенията ни и да се присъедини към групата Приключенията на Експлория.

И така, приятели, елате да ви покажем света!

Пригответе се за приключения, много положителни емоции и невероятни спомени! Стягайте куфарите, вземете паспорта и не забравяйте усмивката на лицето си!

Ние ще ви заведем там, където стигат мечтите ви!